Lufthansa crew stopt met bezoeken knuffelfarm

Etten-Leur - 19 oktober 2014 - Een paar weken terug berichtten wij over het bezoek van deelnemers van het programma "Love is in the air" aan aan knuffelfarm in Zuid-Afrika. RTL en Endemol hebben in een eractie laten weten dat "men" research had gedaan en niets "vreemds" heeft ontdekt.

De berichtgeving rondom de uitzending, en met name het bezoek aan de knuffelfarm, is niet onopgemerkt gebleven. Op diverse fora en in de media is er veel over gesproken. Hierdoor zijn er bij een groot aantal mensen de ogen geopend die wat verder in de materie gedoken zijn. Velen hebben daarop besloten af te zien van een bezoek aan een knuffelfarm, niet alleen in Zuid-Afrika.

Zo ook, de volledige crew van Lufthansa. Zij, Lufthansa, had een bezoek aan dezelfde farm als waar Robert ten Brink is geweest, standaard op hun programma staan wanneer de crew in Zuid-Afrika verlof had. Hier zijn ze per direct mee gestopt! Uiteraard tot groot ongenoegen van de eigenaars, de famillie MacRae van Horseback Africa.

Petje af voor Lufthansa!

Ondertussen komen er op facebook steeds meer berichten te staan van ex-voluntourists over het reilen en zeilen op deze farm. Kijk maar eens bij Volunteers in Africa Beware