Crowdfunding tbv voorlichtingscampagne knuffelfarms en canned hunting

Etten-Leur  24 augustus 2014 - Via crowdfunding verzamelt Stichting SPOTS fondsen om de voorlichtingcampagne over knuffelfarms en canned hunting te kunnen financieren. Helpt u mee? Alle hulp is welkom!

Het is belangrijk dat mensen zich er van bewust raken waarom het zo slecht gaat met de leeuw, omdat zij zelf invloed kunnen hebben op een aantal van deze factoren zoals knuffelfarms en, in het verlengde daarvan, de canned hunting industrie. Hoe minder er met leeuwenwelpen ‘geknuffeld’ wordt, des te minder welpen er in de jachtindustrie zullen eindigen. Indirect zal dit dan weer effect hebben op het stropen van wild om leeuwenfokkerijen te bevoorraden.

Om bewustwording te creëren over knuffelfarms en canned hunting voert Stichting SPOTS een voorlichtingscampagne over deze nare praktijken. Deze website Knuffelfarms.nl  is één van de onderdelen van de campagne. Om onze campagne te kunnen financieren loopt er een speciaal crowdfundingproject.

Met crowdfunding maakt een groep mensen een concreet project of ideaal financieel mogelijk. Crowdfunding is een zeer transparante manier van fondsenwerving. Iedere euro die gedoneerd wordt, komt voor 100% bij het project terecht. Via blogs blijven supporters constant op de hoogte van de status van het project, worden updates uit het veld gedeeld en ziet u heel concreet wat er met uw donatie wordt gedaan.

We nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen op de pagina van ons crowdfundingproject, klik daarvoor op deze link. Wilt u een steentje bijdragen aan het project? Iedere bijdrage, groot of klein, is meer dan welkom! Doneren kan al vanaf €5,-. U ziet op de projectpagina dat we net over de helft van het streefbudget zitten. We hebben zo’n 50% van de beoogde €2.500,- bij elkaar. Helpt u ons op weg naar 100%? Alleen met uw hulp kunnen we deze stap maken en actie voeren om te zorgen dat er geen leeuwenwelpen meer op knuffelfarms terecht komen!

Doneren kan hier via de groene ‘support ons’ button.