Aandacht voor knuffelfarms in het boekje 'Ontdek het nieuwe reizen'

Stampersgat, 16 oktober 2017 

Duurzaam reizen zorgt voor meer vakantieplezier. Niet alleen levert het jou meer op, ook het milieu, de flora en fauna, en de lokale bevolking hebben er baat bij. In het boekje Ontdek het nieuwe reizen worden door middel van cartoons en korte stukjes tekst 25 thema’s belicht. Een uitgave met een knipoog, maar wel een die je stimuleert na te denken over je manier van reizen.  

​Waar wij als SPOTS heel blij mee zijn, is dat in dit boekje ook aandacht is voor dieren in excursies en in het specifiek over knuffelfarms. De afbeelding die we in dit artikel gebruiken is de cartoon die erbij hoort. Meer dan super dat Uitgeverij Verre Reizen via dit boekje in de serie 'te gast in', op deze manier ook stilstaat bij dierenwelzijn in toerisme. 
 

Informatie Verre Reizen (IVR) uit Nijmegen geeft het boekje uit ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van de landenserie TE GAST IN. Reisuitgaven die je als reiziger met andere ogen laat kijken.

In tegenstelling tot een gewone reis bevat het geen informatie over bezienswaardigheden maar wel over het dagelijks leven in verre vakantiebestemmingen. Hiermee krijg je meer inzicht in de lokale gebruiken en levenswijze van de bewoners van het land. De serie telt momenteel ruim 30 uitgaven.

Deze jubileumuitgave is verkrijgbaar in print (€ 4,95) via boekhandel, Bol.com en webwinkel. Digitaal (€ 0,99) via www.tegastin.nl.  

Voor meer informatie en beeldmateriaal neem contact op met Uitgeverij I.V.R./TE GAST IN, Nijmegen
Sylvia Kohlmann  T: +31 (0)24 3552534  M: 06 25 354852 E: info@tegastin.nl I: www.tegastin.nl